راه‌های دریافت مشاوره بیمه تامین اجتماعی + ویژگی‌های یک مشاور بیمه خوب

راه‌های دریافت مشاوره بیمه تامین اجتماعی + ویژگی‌های یک مشاور بیمه خوب

انتخاب کردن در هر زمینه‌ای، مستلزم بررسی همه‌جانبه در آن زمینه است. برای مثال اگر قصد انتخاب شهری برای سکونت را داشته باشید، ابتدا باید شرایط زندگی در آن شهر، هزینه‌ها، نحوه اقامت و غیره را بررسی کنید و این کار باید از طریق مشورت با فردی آگاه به شرایط زندگی در آن شهر انجام شود.

انتخاب بیمه مناسب هم، چنین شرایطی دارد. جهت انتخاب بهترین بیمه نیاز است که با انواع آن آشنا باشید یا از طریق مشاوره بیمه تامین اجتماعی با مجموعه‌های با تجربه مانند یاری تامین با این خدمات آشنا شوید.

مشاور بیمه تامین اجتماعی به شما کمک می‌کند تا بهترین انتخاب را داشته باشید و با صرف هزینه‌ای مناسب به امور بیمه کارکنان مجموعه خود رسیدگی کنید. در این مطلب از یاری رسان تامین قصد داریم در مورد مشاوره در زمینه بیمه تامین اجتماعی و تاثیر حضور یک مشاور خوب در فرایندهای بیمه‌ای کسب و کار با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

آنچه در این مطلب می‌خوانید: نمایش

بیمه تامین اجتماعی چیست؟

پیش از صحبت در مورد مشاوره بیمه تامین اجتماعی و آشنایی با لزوم انجام این کار، ابتدا باید با تعریف و ماهیت این بیمه آشنا باشید.

بیمه تامین اجتماعی توسط دولت و سازمان تامین اجتماعی ارائه می‌شود و هدف از ارائه آن، حمایت از کارکنان فعال در کارخانه‌ها و اداره‌ها و به طور کل تمامی کارگاه‌های مشمول، جهت ایجاد امنیت شغلی برای آنها است.

سازمان تامین اجتماعی در ازای حق بیمه دریافتی، متعهد می‌شود که خدماتی را در قالب خدمات درمانی، مستمری از کارافتادگی، بازنشستگی و غیره ارائه نماید.

برای آگاهی از شرایط، انواع و خدمات بیمه تامین اجتماعی به مقاله بیمه تامین اجتماعی چیست مراجعه کنید.

انواع بیمه تامین اجتماعی

اگر تجربه استفاده از خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی را دارید یا با هدف بیمه شدن به مراکز انجام این کار مراجعه کرده باشید، می‌دانید که تنوع بیمه‌های موجود در این سازمان بسیار زیاد است و گزینه‌های مختلفی برای انتخاب پیش رو دارید.

هر چند مشاور بیمه تامین اجتماعی به همین منظور فعالیت می‌کند و انواع بیمه و جزئیات آنها را برای مشتریان و متقاضیان خرید توضیح می‌دهد، با این حال ما نیز در ادامه قصد معرفی چند مورد از رایج‌ترین بیمه‌ها را داریم.

اگر با انواع بیمه آشنایی ندارید مقاله: بیمه چیست؟ آشنایی با انواع بیمه را مطالعه کنید.

1. بیمه اجباریبیمه اجباری

بیمه اجباری نوعی از بیمه تامین اجتماعی است که بر اساس قانون، کلیه کارکنان مشمول قانون کار را تحت پوشش می‌دهد. همان‌طور که از اسم این نوع بیمه مشخص است، کارفرمایان موظف هستند که الزاماً و اجباراً کارکنان خود را بیمه نمایند. این نوع بیمه به منظور تسهیل شرایط و کنترل اوضاع در زمان بروز حوادث و اتفاقات و غیره استفاده می‌شود.

 

این بیمه به همه افراد شاغل تحت استخدام کارفرمایان تعلق می‌گیرد و دارای محدودیت خاصی نیست با این حال، مشاوره قبل از انتخاب این بیمه هم از اهمیت زیادی برای کارفرمایان برخوردار است.

برای یادگیری بیشتر در مورد شرایط و نرخ بیمه اجباری مقاله: بیمه اجباری چیست را بخوانید!

2. بیمه اختیاری

اگر به تازگی تجربه یک مشاوره بیمه تامین اجتماعی را داشته باشید، احتمالا یکی از گزینه‌های پیشنهادی به شما بیمه اختیاری بوده است. در این بیمه خدماتی مانند پوشش‌های درمانی، بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت ارائه می‌شوند.

البته این بیمه هم مانند دیگر بیمه‌های خویش فرما شامل بیمه بیکاری، غرامت دستمزد ایام بیماری و مرخصی دوران بارداری نیست.

اگر با انواع، شرایط، مزایا و معایب بیمه خویش فرما آشنایی ندارید مقاله بیمه اختیاری چیست را مطالعه کنید.

3. بیمه کارفرمایی

برخلاف تصور عموم علاوه بر کارمندان، کارفرماها هم به بیمه نیاز دارند تا بعد از بازنشستگی حقوق بازنشستگی داشته باشند و در صورت بروز بیماری، از خدمات درمانی بیمه خود استفاده کنند.

البته بیمه برای کارفرمایان قوانین خاصی دارد که در صورت استفاده از خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی، توضیح داده می‌شوند؛ با این حال ما نیز در این بخش قصد صحبت در مورد آنها را داریم که عبارت‌اند از:

کارفرمایان کارگاه‌های مشمول قانون کار، در صورت تمایل به بیمه‌پردازی به دو روش می‌توانند اقدام نمایند.

  1.  نسبت به انعقاد قرارداد بیمه خویش‌فرما اقدام نماید؛
  2.  در صورت تمایل به بیمه‌پردازی از طریق لیست بیمه‌ی کارگاه خود و با توجه به تفاوت بیمه‌پردازی کارفرما و پرسنل شاغل در کارگاه، باید با مراجعه به شعبه اقدام به عقد قرارداد کارفرمایی نموده و پس از تایید شعبه، نام کارفرما به لیست بیمه اضافه خواهد شد.

دیگر موارد مرتبط با بیمه‌های تامین اجتماعی

از دیگر موارد مرتبط با بیمه‌ی تامین اجتماعی می‌توان به قراردادهای مشمول ماده 38 قانون تامین اجتماعی که شامل قراردادهای پیمانکاری می‌باشد و همچنین محاسبه‌ی حق بیمه‌ی این قراردادها، حسابرسی بیمه و تنظیم و ارسال لیست بیمه‌ی ماهانه‌ی پرسنل اشاره نمود.

جهت آشنایی با موارد فوق و اقداماتی که کارفرما باید انجام دهد، بهتر است پیش از هر اقدامی از خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی استفاده کنید.

مشاور بیمه تامین اجتماعی کیست؟

کارفرمایان در زمینه‌های گوناگون بیمه‌ای مجموعه‌ی خود از جمله دریافت مفاصاحساب بیمه، ارسال لیست بیمه‌ی پرسنل، کاهش جریمه و بدهی به سازمان تامین اجتماعی و غیره نیازمند شخصی هستند که در زمینه‌ی موارد ذکر شده متخصص بوده و از پرداخت حق بیمه‌ی بیش از حد جلوگیری نماید. شخصی که در زمینه قراردادهای بیمه به ارائه مشاوره تخصصی می‌پردازد، مشاور بیمه است.

مشاور بیمه تامین اجتماعی کیست؟

ما در یاری تامین، با بهره مندی از مشاور بیمه تامین اجتماعی، خدمات مشاوره‌ی تخصصی به کارفرمایان در زمینه‌های گوناگون تامین اجتماعی، شامل تنظیم و ارسال لیست بیمه، دریافت مفاصاحساب بیمه قراردادهای پیمانکاری، بررسی پرونده‌های بدهی کارفرما و تنظیم لوایح جهت شرکت در هیات‌های سازمان تامین اجتماعی و غیره را ارائه می‌نماییم.

برای آگاهی از انواع، نحوه محاسبه، مدارک لازم و مراحل مفاصا حساب، مقاله مفاصاحساب بیمه چیست را بخوانید.

شرح وظایف مشاور بیمه تامین اجتماعی

شاید برای شما سؤال باشد که مشاوره بیمه تامین اجتماعی به چه منظور اهمیت دارد و یک فرد فعال به عنوان مشاور در این زمینه چه وظایفی دارد. در مورد شرح وظایف مشاور بیمه تامین اجتماعی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جلوگیری از ایجاد بدهی و جریمه برای کارفرما با بررسی لیست بیمه‌ی شرکت‌ها و اصلاح موارد مغایر قانون.
  • کاهش جریمه‌ی کارفرما با تنظیم لوایح مستند به قوانین بیمه‌ای و شرکت در هیات‌های سازمان تامین اجتماعی.
  • مشاوره در خصوص قراردادهای پیمانکاری با هدف دریافت مفاصاحساب با کمترین هزینه و در سریع‌ترین زمان.
  • پیگیری امور بیمه‌ای کارفرما با هدف صرفه‌جویی در پول و زمان کارفرما.
  • بررسی اسناد مالی شرکت با هدف کاهش جریمه‌های کارفرما در هنگام حسابرسی بیمه
  • و غیره.

اهمیت مشاوره قبل از انتخاب بیمه

توضیح اهمیت مشاوره بیمه تامین اجتماعی، تا زمانی که قصد خرید بیمه را نداشته باشید، اندکی دشوار خواهد بود. زمانی که صحبت از صرف وقت و هزینه برای دریافت مشاوره در مورد بیمه تامین اجتماعی می‌شود، بیشتر افراد این کار را بیهوده و وقت تلف کردن می‌دانند.

گروهی دیگر معتقدند به جای استفاده از خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی، می‌توانند از طریق اینترنت و جستجو در سایت‌ها اطلاعات مورد نظر را به دست آورند.

البته تحقیق و جستجوی شخصی اشتباه نیست اما نباید آن را تنها معیار انتخاب قرار داد. به خصوص اگر تجربه‌ای از چالش‌های مختص تامین اجتماعی شرکت خود نداشته باشید، احتمالا در انتخاب بهترین راهکار برای کاهش جریمه و بدهی خود به سازمان تامین اجتماعی دچار سردرگمی خواهید شد که در صورت استفاده از خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی این مشکلات رفع خواهد شد.

بسیاری از افرادی که بدون راهنمایی گرفتن از مشاور بیمه تامین اجتماعی، امور بیمه‌ای شرکت خود از قبیل ارسال لیست بیمه، دریافت مفاصاحساب بیمه و دفاع از بدهی اعلام شده در هیات‌ها را انجام می‌دهند، دچار مشکلاتی مانند پرداخت بیش از حد حق‌بیمه، عدم توانایی دفاع در هیات و کاهش جریمه‌ی تامین اجتماعی، از دست دادن فرصت قانونی اعتراض به بدهی و غیره می‌شوند.

در چه زمینه‌هایی می‌توان از خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی استفاده کرد؟

همان‌طور که گفته شد، تمامی کارفرمایان و مدیران مالی با توجه به موارد متعددی که با سازمان تامین اجتماعی سروکار دارند، به دریافت مشاوره‌ی تخصصی در زمینه‌ی مفاصاحساب بیمه، حسابرسی بیمه، تنظیم و ارسال لیست بیمه و غیره نیاز دارند.

با در نظر گرفتن این موارد خدمات مشاوره‌ی تامین اجتماعی در زمینه‌های مختلفی به کارفرمایان ارائه می‌شود که با توجه به نیاز آنها متفاوت است.

خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی

در ادامه با چند مورد از زمینه‌های اصلی خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی آشنا خواهید شد:

1. آشنایی با جزئیات حق بیمه انواع قراردادهای پیمانکاری

هر کارگاه مشمول بیمه، براساس نوع فعالیت خود قراردادهایی با اشخاص حقیقی یا حقوقیِ طرف قرارداد خود دارد که مشمول بیمه می‌باشد و طبق ماده 38 قانون تامین اجتماعی باید برای هر قرارداد مفاصاحساب دریافت شود.

مشاور بیمه تامین اجتماعی با اشراف کاملی که در خصوص قراردادهای مشمول بیمه دارد، به کارفرما کمک می‌نماید تا اقداماتی را انجام دهد که مبلغ کمتری بابت حق بیمه به تامین اجتماعی پرداخت نموده و مفاصاحساب قرارداد خود را در سریع‌ترین زمان ممکن دریافت نماید.

بیشتر بخوانید: بیمه قرارداد پیمانکاری چیست؟ قوانین و نحوه محاسبه آن

2. میزان حقوق پرسنل شاغل

یکی دیگر از زمینه‌های استفاده از خدمات مشاور بیمه تامین اجتماعی، اطلاع از میزان حقوق و تعهد کارگر و کارفرما و قوانین مربوط به آن است.

برای مثال یکی از قوانین مربوط به حقوق کارگران افزایش درصدی آن در هر سال است، در صورتی که کارفرما مطابق این قانون عمل نکند و حقوق را افزایش ندهد، کارگر این امکان را دارد که با راهنمایی از مشاوره بیمه تامین اجتماعی حق خود را دریافت کند.

3. شرکت در هیات‌های تامین اجتماعی

یکی از موارد مبتلا به کارفرما، شرکت در هیات‌های بدوی و تجدیدنظر سازمان تامین اجتماعی جهت کاهش جریمه‌ی بیمه می‌باشد.

متاسفانه بسیاری از کارفرمایان با جریمه‌هایی مواجه می‌شوند که اقدام‌های آنها به علت عدم اطلاع از وظایف و حقوق خود در مقابل سازمان تامین اجتماعی نتیجه‌ای نداشته و مجبور به پرداخت هزینه‌های تحمیلی می‌شوند.
استفاده از مشاور خبره می‌تواند به کارفرما در مسیر تنظیم لایحه‌ی دفاعیه و همچنین حضور در هیات‌های تامین اجتماعی که نتیجه‌ی آن کاهش جرائم کارفرما می‌باشد کمک نماید.

ویژگی ‌های یک مشاور بیمه خوب

جهت انجام بهترین مشاوره بیمه تامین اجتماعی، نیاز است که به یک مشاور حرفه‌ای در این زمینه مراجعه کنید و به منظور پیدا کردن بهترین و حرفه‌ای‌ترین مشاور در این زمینه باید با ویژگی‌های مشاور بیمه تامین اجتماعی خوب آشنا باشید. ویژگی‌های مختلفی وجود دارند که یک مشاور را به مشاور برتر در این زمینه تبدیل می‌کنند که مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

1. تسلط کامل به حوزه بیمه

از ویژگی‌های مهمی که یک مشاور بیمه تامین اجتماعی ماهر باید از آن برخوردار باشد، احاطه و تسلط کامل به بیمه‌ای است که در زمینه آن فعالیت دارد. هر چقدر تسلط مشاور به بیمه بیشتر باشد، کیفیت کار او بیشتر مورد تایید است.

تشخیص این موضوع با نوع پاسخ مشاور به سوالات مشتری قابل انجام است. برای مثال اگر به عنوان یک کارفرما قصد دریافت مشاوره بیمه تامین اجتماعی داشته باشید و پرسش شما در مورد روش‌های کاهش حق بیمه‌ی قرادادهای پیمانکاری ودریافت مفاصاحساب بیمه باشد، مشاور موظف است که تمام اطلاعات لازم را جزء به جزء در اختیار شما قرار دهد. در غیر این صورت اگر پاسخ مشاور به تمام سوالات کلی باشد، باید به میزان تسلط او شک کنید.

2. فعالیت اختصاصی

از دیگر موضوعات مهم که به عنوان ویژگی مشاوره بیمه تامین اجتماعی باید آن را در نظر گرفت، فعالیت مشاور در یک زمینه به طور اختصاصی است.

بسیاری از مجموعه‌های با تجربه، برای هر بخش از فعالیت‌های خود مشاوری جدا در نظر می‌گیرند که به طور تخصصی با امور مربوط به آن بخش آشنایی داشته و توانایی راهنمایی مشتریان را به هر شکل داشته باشد.

به عنوان مثال برخی از مشاوران، در زمینه‌های مختلف مالی و حسابداری، روابط کار، مالیات، بیمه و غیره فعالیت می‌کنند و این موضوع باعث می‌شود که نتوانند به صورت تخصصی در یک حوزه تمرکز کنند و ممکن است سطح تخصص این افراد پایین بیاید.

3. داشتن اطلاعات کافی

مشاوره بیمه تامین اجتماعی زمانی امکان‌پذیر است که مشاور قادر به ارائه اطلاعات به مشتری باشد و این موضوع مستلزم داشتن اطلاعات کافی توسط شخص مشاور است.

جستجو در سایت‌ها، مطالعه قوانین تامین اجتماعی و راهنمایی از اساتید این حوزه از جمله راه‌هایی هستند که برای کسب اطلاعات بیشتر جهت ارتقای شغلی می‌توان از آن استفاده استفاده کرد.

4. فن بیان و مذاکره

دیگر ویژگی بهترین مشاور بیمه تامین اجتماعی، فن بیان و مذاکره است. البته در این زمینه باید به یک نکته مهم دقت کرد که مشاوره بیمه تامین اجتماعی با هدف پیشگیری از بروز اشتباه در انجام وظایف بیمه‌ای کارفرما (مثل خطاهای کارفرمایان حین بیمه نمودن پرسنل)، راهنمایی می‌شود.

با این حال همین موضوع یعنی راهنمایی کارفرمایان (مانند راهنمایی و آگاه‌سازی کارفرما به بیمه کردن خود و کارمندان) نیاز به توانایی مذاکره و فن بیان قوی دارد.

بسیاری از افراد در زمینه‌های کاری مختلف هستند که دانش بسیار بالایی دارند، اما تنها به دلیل نداشتن مهارت مذاکره و فن بیان قوی، در ارتباط سازی با مراجعین و انتقال اطلاعات مفید ناتوان می‌باشند.

5. مهارت گوش دادن

یک مشاور خوب قبل از هر چیز باید مشکلات مشتری یا مراجع خود را گوش دهد و بعد از شنیدن تمام مشکلات، راهکار لازم برای حل مشکل و بهترین پیشنهاد را ارائه کند.

یک مشاور بیمه تامین اجتماعی خوب هم، چنین وظیفه‌ای دارد و به منظور ارائه بهترین مشاوره و در نهایت مناسب‌ترین پیشنهاد به مشتری ابتدا باید صحبت مشتری را گوش کند. درست گوش کردن به منظور تحلیل دقیق، یک مهارت و ویژگی مهم در مشاورین است.

6. در دسترس بودن

به عنوان یک کارفرما ممکن است ساعات به خصوصی را برای مشاوره بیمه تامین اجتماعی و انتخاب بهترین بیمه زمان داشته باشید و در چنین شرایطی گزینه‌های شما برای انجام مشاوره بیمه تامین اجتماعی محدود خواهد بود.

با این حال بسیاری از مشاوران بیمه با در نظر گرفتن این موضوع همیشه در دسترس هستند تا در کمترین زمان به نیاز مشتری رسیدگی کرده و بهترین مشاوره را به او ارائه کنند.

7. صبر و حوصله

یک مشاور بیمه تامین اجتماعی، ممکن است مراجعه کننده از طیف‌های مختلفی داشته باشد. فردی با تحصیلات عالیه و آشنایی نسبی با مسائل بیمه یا فردی بدون اطلاعات در این زمینه که در هر دو حالت نحوه رسیدگی باید یکسان باشد.

در واقع، مشاوره بیمه تامین اجتماعی برای هر دو باید با صبر و حوصله و با دقت کامل انجام شود تا ابهامات موجود برای هر دو مشتری برطرف شده و انتخاب بیمه را به درستی انجام دهند.

8. مهارت ترغیب مشتری به جای تحمیل کردن به او

یکی دیگر از ویژگی‌های مشاور بیمه تامین اجتماعی خوب و حرفه‌ای، ترغیب به بیمه کردن و استفاده از خدمات تامین اجتماعی از طریق معرفی خدمات و مزایای بیمه است و نباید این معرفی حالت تحمیل کردن داشته باشد.

به خصوص که زمینه کاری مشاور بیمه تامین اجتماعی فروش یک بیمه نیست و تنها موظف به معرفی انواع بیمه‌ها و قوانین مربوطه و ارائه راهنمایی و راهکار می‌باشد.

9. تحصیلات مرتبط

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که می‌توان آن را معیار خوب بودن یک مشاور بیمه تامین اجتماعی قرار داد، داشتن تحصیلات مرتبط با حوزه کاریِ بیمه است.

البته مشاوره بیمه تامین اجتماعی رشته خاصی در دانشگاه ندارد و بدون تحصیلات آکادمیک هم می‌توان آن را انجام داد اما داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با حوزه بیمه، امکان تسلط یافتن مشاور به موضوعات را راحت‌تر می‌کند.

راه‌های دریافت مشاوره بیمه تامین اجتماعی

راه‌های مختلفی برای دریافت مشاوره بیمه تامین اجتماعی وجود دارد که در این بخش قصد معرفی چند مورد از آنها را داریم.

در صورتی که قصد انتخاب یک بیمه از انواع بیمه‌های تامین اجتماعی را دارید و به دنبال مشاوره بیمه تامین اجتماعی پیش از انتخاب هستید، این بخش مناسب شما است. بهترین روش‌ها برای دریافت مشاوره بیمه تامین اجتماعی عبارت‌اند از:

1. مراجعه حضوری به مجموعه‌های مشاوره

مراجعه حضوری به مشاور بیمه تامین اجتماعی یا مجموعه‌های مشاوره در این زمینه، اولین راه دریافت خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی و استفاده از این خدمات است.

مشاوره حضوری بیمه تامین اجتماعی

جهت استفاده از این روش ابتدا باید یک مجموعه یا مشاور خوب در زمینه مشاوره بیمه تامین اجتماعی را پیدا کنید و پس از تنظیم وقت برای ملاقات با مشاور و انجام هماهنگی، جهت دریافت مشاوره مراجعه کنید.

برای استفاده هر چه بیشتر از تایم مشاوره و راهنمایی‌های مشاور بیمه تامین اجتماعی، بهتر است سوالات و دغدغه‌های خود را از قبل آماده کنید؛ در این صورت مشاوره بیمه تامین اجتماعی هدفمند انجام شده و قطعا به نتیجه دلخواه خود می‌رسید.

2. مشاوره تلفنی

هر چند استفاده از خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی و گفتمان به صورت حضوری، نتیجه بهتری داشته و امکان رفع تمام ابهامات را فراهم می‌کند اما استفاده از آن برای همه افراد امکان‌پذیر نیست.

ساکنین شهرستان‌ها که دسترسی به مشاور خوب ندارند یا کارفرمایانی که به دلیل کمبود وقت، زمانی برای حضور در دفتر مشاور ندارند، این امکان را دارند که از روش مشاوره تلفنی استفاده کنند.

در این روش هم وقتی برای مشاوره بیمه تامین اجتماعی به متقاضی داده می‌شود و فرد موظف است که در زمان تعیین شده با مشاور تماس بگیرد. در این روش هم بهتر است سوالات و ابهامات از قبل مشخص باشند تا تایم جلسه مشاوره مفید و موثر باشد.

3. مشاوره آنلاین

یکی از پرطرفدارترین شیوه‌های مشاوره بیمه تامین اجتماعی در شرایط فعلی، مشاوره به صورت آنلاین است. مشاوره آنلاین خود دارای روش‌های مختلفی است که از جمله آنها می‌توان به چت یا پیام دادن به مشاور، تماس آنلاین صوتی یا تصویری اشاره کرد. این روش مشاوره چندین مزیت دارد که از مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

تماس آنلاین صوتی یا تصویری اشاره کرد. این روش مشاوره چندین مزیت دارد که از مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

  • دسترسی به بهترین مشاورین در زمینه دریافت خدمات بیمه تامین اجتماعی
  • دسترسی افراد از دورترین نقاط به بهترین مشاور بیمه ایران
  • امکان تعیین زمان مشاوره بسته به شرایط مشتری
  • امکان استفاده از روش‌های مختلف مشاوره بسته به تمایل مشتری
  • و غیره

هزینه دریافت خدمات مشاوره در زمینه انتخاب بیمه

یکی از سوالات رایج مشتریان در زمینه انجام مشاوره برای انتخاب بیمه، هزینه انجام این کار و دریافت خدمات است.

مبلغ مشخصی به عنوان هزینه مشاوره در این زمینه وجود ندارد و هر کدام از مجموعه‌های مشاوره یا مشاورینی که در این حوزه فعالیت دارند، مبلغ متفاوتی را به عنوان هزینه نهایی یا حق الزحمه مشاوره دریافت می‌کنند. البته بعضی فاکتورها در تعیین هزینه دریافت خدمات مشاور بیمه تامین اجتماعی تاثیر دارند که این

فاکتورها عبارت‌اند از:

  • سابقه مشاور و تجربه او در زمینه مشاوره انواع بیمه تامین اجتماعی
  • شیوه ارتباط با مشاور (مشاوره حضوری بیشترین قیمت و مشاوره تلفنی و آنلاین هزینه پایین‌تری دارند.)
  • تعداد جلسات مشاوره، گاهی اوقات به دلیل وجود ابهامات فراوان یا نیاز به رسیدگی چند موضوع به طور هم‌زمان مشاوره بیمه در یک جلسه به اتمام نمی‌رسد.
  • فوری یا عادی بودن مشاوره، در صورتی که مشتری قصد دریافت مشاوره فوری داشته باشد، معمولاً هزینه بالاتری از او دریافت می‌شود.
  •  و بسیاری موارد دیگر

روش‌های پیدا کردن بهترین مشاور بیمه تامین اجتماعی

و در نهایت برای انتخاب بهترین مشاور بیمه تامین اجتماعی نیاز است که با روش‌های انجام این کار آشنایی داشت که عبارت‌اند از:

  • جستجو در اینترنت و مطالعه سایت‌ها برای پیدا کردن بهترین مشاور بیمه تامین اجتماعی
  • پرس و جو از اطرافیان، همکاران و افرادی که به تازگی تجربه مشاوره در این زمینه را داشته‌اند.
  • بررسی شبکه‌های اجتماعی و راهنمایی گرفتن از نظرات کاربران در این شبکه‌ها
  • ارتباط با چند مشاور و بررسی ویژگی‌های آنها جهت انتخاب بهترین مشاور و غیره.

جمع‌بندی

تهیه بیمه تامین اجتماعی، باعث آسودگی خاطر شما در دوره‌های مختلف از جمله بازنشستگی می‌شود. به علاوه کارفرمایان با استفاده از این بیمه می‌توانند امنیت شغلی کارگران را افزایش داده و راندمان کاری آنها را بهبود ببخشند.

لازمه انتخاب بهترین نوع بیمه و خرید آن، آشنایی با انواع بیمه‌ها، جزئیات و قوانین مربوط به آنها است که از طریق مشاوره بیمه تامین اجتماعی می‌توان در مورد آنها اطلاعات کسب کرد.

مشاوره بیمه تامین اجتماعی راهی برای کسب اطلاعات در خصوص چند و چون بیمه تامین اجتماعی و قوانین مربوط به آن است. مشاور بیمه تامین اجتماعی به کارفرما کمک می‌کند که در امر بیمه کردن کارگران و نیروهای خود، بهترین عملکرد را داشته باشد.

برای دسترسی به یک مشاور خوب در این زمینه می‌توانید از خدمات مشاوره بیمه تامین اجتماعی یاری رسان تامین استفاده کنید. در مجموعه ما تلاش می‌شود که با ارائه راهنمایی، هزینه‌های کارفرمایان در زمینه بیمه تا حد زیادی کاهش پیدا کرده و انتخابی اصولی داشته باشند.

منبع: https://www.tamin.ir

3 دیدگاه برای “راه‌های دریافت مشاوره بیمه تامین اجتماعی + ویژگی‌های یک مشاور بیمه خوب

  1. سما گفته:

    سلام وقت بخیر
    بنده لایحه اعتراض در خصوص درج نشدن 2سال سابقه در سالهای 1382 تا1384، در سایت تامین اجتماعی ثبت کردم
    بعداز بررسی مستندات وسوابق ،2سال سابقه اضافه شد
    حالا برای این خدمت چه مبلغی باید دریافت کنم؟
    لطفا راهنمایی کنید
    سپاس

  2. س گفته:

    سلام وقت بخیر
    بنده لایحه اعتراض در خصوص درج نشدن 2سال سابقه در سالهای 1382 تا1384، در سایت تامین اجتماعی ثبت کردم
    بعداز بررسی مستندات وسوابق ،2سال سابقه اضافه شد
    حالا برای این خدمت چه مبلغی باید دریافت کنم؟
    لطفا راهنمایی کنید
    سپاس

    • yaritamin گفته:

      سلام وقت بخیر
      مبلغ حق بیمه توسط تامین اجتماعی به کارفرما ابلاغ خواهد شد
      از کارشناس شعبه پیگیری کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *